Mindennapi anya

Minden, ami anya. Legyenek az anyaság jelszavai: az elfogadás és az elengedés.

Mindennapi anya bebi flort mert nem lehet eleg koran kezdeni

Tegnap kiszabadultunk itthonról. Egy babás ismerőssel találkoztunk. Persze horror volt az indulás, de túléltük. Mondjuk, azt hozzáteszem, hogy MiniManó úgy üvöltött induláskor, hogy úgy éreztem, ha a trolin is ezt csinálja, akkor haza kell vele jönni.. De lehiggadt.

A program egy kávés beszélgetés és bababoltozás volt. Vettem ültető fürdetős bigyót, és vagyonba kerülő aventos tárolót, mert előre fogok főzni, elegem van a rengeteg kutyulásból, turmixolásból, pépelésből, áttörésből, méricskélésből naponta... A bababoltnál volt egy kis játszós, megpihenős rész, ahol mi is etettünk, itattunk, pelenkáztunk, és kipihentük a bkvzós, zebrakeresős perceket.

És itt történt... Ha nem a saját szememmel látom, akkor el sem hiszem.

 

Szőke volt és kék szemű, huncut kis mosollyal. Kb. 2-3 éves lehetett. Lazán odasétált a csúszdához. Hibátlan tejfogsorát a lányomra villantotta, és bájosan vigyorgott. Az én gyönyörű gyermekem igazi kis miniNőként menten kihúzta magát, csábosan visszamosolygott, és zavarba ejtően bámulta a miniFérfit, aki lecsúszott a csúszdán, majd komótosan visszasétált a lépcsőhöz, és kezdődött minden előröl. Amikor pedig egyszer Kislányom nem ámulta és bámulta, mikor visszaért a lépcsőhöz, csettintett egyet a nyelvével, és MiniManó már ismét vigyázban ülve csüngött a kissrác minden mosolyán és mozdulatán. Hihetetlen volt. Így telt el kb. 10 perc, majd jött az anyuka, és elsétáltak.

A fél éves kis bébim flörtölt... Tudtam, hogy a "mai fiatalok" már mindent korábban kezdenek, na de ennyireeee??? Smile

2014.03.14.