Mindennapi anya

Minden, ami anya. Legyenek az anyaság jelszavai: az elfogadás és az elengedés.

6+1 ok, hogy miért hívj profi fotóst

Pár képpel illusztrálom a családi albumból az okokat.

Ha valaki, hát én azt gondoltam, hogy teljesen felesleges profi fotóst felkérni gyerek képek készítésére. Első alkalommal ajándékba kapta a lányom a gyerekfotózást a családtól. Én is meglepődtem, hogy mennyire csodás pillanatok kerültek megörökítésre.

 

És miért érdemes profit hívni?

1. Elkapja a pillanatot

A saját életünkben megéljük a pillanatokat. Meghatódunk, mosolygunk, érzünk egy számunkra fontos mozzanatkor, és eszünkben sincs a telefon után kapkodni, pláne nem a fényképező gép után kutatni a fiókban. Így leginkább a nagy eseményeket (pl. elindul a gyerkőc), vagy a vicces pillanatokat örökítjük meg, ami nagyszerű, de 15 év múlva már nem biztos, hogy tudni fogjuk, hogy mit is ábrázol a kicsit homályos kép.

mindennapi anya miert hivj profi fotost1

2. Szabadban is fotóz

A legtöbb képünk a lakásban készült. Néhány hintázós fotót leszámítva, szabadtéri kép nincs is. Egy profi fotós ki mer menni a szabadba, ismeretlen terepre, ahol a fények bár ismeretlen, mégis ezernyi arcát felhasználva élettel tölti meg a képeket.

3. Hihetetlen cuki kellékei vannak

Csak azért mert gyermekünk született, még nem vásárolunk be szőrmékből, kötött és horgolt takarókból, hajpántokból. Hihetetlen, de pár apróság mesebelivé varázsol egy babafotót.

 mindennapi anya miert hivj profi fotost2

4. Szebbik énünket mutatja meg

Bármennyire nem szeretjük a képeket, amik rólunk készültek, egy jó fotós megtalálja azt az arcunkat, amit mi is bátran vállalunk ország-világ előtt. És gyermekeink is örömmel mutatják majd meg unokáinknak az akkor már „régi” képeket.

mindennapi anya miert hivj profi fotost3

5. A legjobbat hozza ki a lehetőségekből

Mindegy milyenek a fényviszonyok, mi van a háttérben, a lényegre fekteti a hangsúlyt. Tudja, mit szeretne kiemelni, és az lesz a képen a szemünk számára a középpontban.

mindennapi anya miert hivj profi fotost4

6. Fennmaradnak az utókornak

A legtöbb képet mobiltelefonnal készítjük. A mobil elveszhet, megsérülhet, törlődnek a képek, elfelejtjük lementeni őket. Ha elmegyünk egy profi fotóshoz, akkor digitálisan, dvd-n is megkaphatjuk a képeket, és így sokkal tovább őrizhetjük meg őket.

+1. A minőségnek köszönhetően kiváló ajándékötlet

A képeket olyan minőségben kapjuk meg, hogy ha posztert szeretnénk előhívni a nagyinak karácsonyra, névnapra, szülinapra, akkor bármikor van erre lehetőségünk, mert nagy méretben is gyönyörű lesz. Továbbá csodálatos ajándék a fotókönyv, melyet a fotós meg tud szerkeszteni és meg is tud rendelni.

 

A cikkben a lányaimat láthatjátok.. ahogy mi örökítettük meg őket egy adott korban, és ahogy Gusa Georgina lencsevégre kapta őket. Kitaláljátok, ugye, hogy melyik képeket készítette Gina?

Persze a fotós nem lehet ott mindig, nem helyettesíti a mindennapi fotózásunkat, de az általa készített képeket évek múlva is örömet szereznek nem csak nekünk, de gyermekeinknek és a családunknak is.