Mindennapi anya

Minden, ami anya. Legyenek az anyaság jelszavai: az elfogadás és az elengedés.

Mozdulj meg, Anya! Szó szerint a kezedben a jövőd!

Ludusapp_Fooldal

Kifogás a mozgásra legalább annyi van, mint lehetőség arra, hogy baba mellett mozogjunk.. Te kifogásokat keresel, vagy a megoldásokat? Gyere velem, mutatok egyet, amit szó szerint a kezedben tartasz.

Számtalan eszköz áll rendelkezésre, amivel otthon sportolhatsz, vannak DVD-k, könyvek, ott a YouTube, találhatsz ki magadnak gyakorlatokat, de van valami, amit eszedbe sem jut, pedig még anyaként is valószínűleg naponta több órát a kezedben van. Kitaláltad, hogy mi ez? Hát, a mobilod. Igen, ott tartod a kezedben. Tudom, mert nagy valószínűséggel ezt a bejegyzést is a telefonodon olvasod. (A statisztikáim szerinte a közösségem 77 %-a mobilról internetezik).

Neked is lehet személyi edződ, és nem kell kitenned a lakásból a lábad, nem kell tízezreket kifizetned, és ami a legfontosabb, a gyerkőcöd mellől sem kell elmozdulnod.

Hogyan?

  1. Vedd a kezedbe a mobilod!
  2. Keress rá a „Ludus Fitness”-re az App Store-ban!
  3. Töltsd le, és kezdődhet az edzés!

 Ludus_Appstore

És nem is 1, hanem rögtön 5 ingyenes gyakorlatsort kapsz.

A Ludus fitnesz applikáció kiváló édesanyáknak, hiszen a gyakorlatok instrukciói megállíthatóak. Ha például a kisbabádra rá kell pillantani, vagy egy kis dajkálással meg kell nyugtatni, esetleg etetni, akkor egyszerűen csak megállítod a programot, és később ott tudod folytatni az edzést, ahol abbahagytad. Az otthoni edzés során saját testsúlyos gyakorlatokat tudsz végezni, melynek előnye, hogy a tested mindig mindenhol kéznél van, nem kell eszközöket vásárolni, nem kell arra figyelni, hogy a súlyokat a baba véletlenül magára rántja.

A Ludus adaptív, személyre szabható beállítási lehetőségeket kínál, mely segít abban, hogy a saját ütemedben fejlődj. Nem kell rögtön a „fitneszlédi” programot megcélozni, hiszen gondolj csak bele, mikor mozogtál utoljára – és itt most ne a boltba vagy a busz után rohanásra gondolj. Kezd lassan! Először csak kóstolgass! Közben majd apró sikereket érsz el: először sikerül végig kibírni egy gyakorlatot (nyugi, másnak sem megy elsőre), majd már kettőt tudsz megállás nélkül végigcsinálni, míg végül az egész gyakorlatsort.. és ha már annyira szuperül mennek az alapok, akkor válthatsz a következős szintre.

Ha pedig van pebble okosórád, akkor egyenesen a saját immerzív, virtuális valóságodba csöppenhetsz.

A Ludus kedvcsináló videóját is megtekintheted. Gyönyörű képi megjelenése van, bár remek lenne, ha a háttér színe is változtatható lenne a mobil app-ban.

Senki ne ijedjen meg attól, hogy angol nyelvű a program, mert annyira egyszerű a menü használata, hogy észre sem veszed a különbséget.

És még miért jó belevágni a sportolásba? Mert a legjobb nevelés a példamutatás. Így ha már babaként azt látja, hogy anya mennyire fitt, akkor ahogy cseperedik, majd Ő is szeretne Veled sportolni.